Piškotki

Dan danes so spletni piškotki skoraj, da obvezni za uspešno delovanje spletnih strani bodisi za analizo obiskovalcev  ali določene funkcije na spletnem mestu. Z našimi piškotki ne shranjujemo nobenih informacij, ki bi vas na kakršen koli način ogrožala, naši piškotki so izključno za izboljšavo vašega obiska na našem spletnem mestu.

Večina spletnih brskalnikov omogočajo nekaj nadzora za večine piškotkov z nastavitvami brskalnika. Če želite izvedeti več o piškotkih, vključno s tem, kako bi videli, kaj piškotki so bili določeni in kako upravljati in jih izbrišete, obiščite www.allaboutcookies.org

Vsi podatki ki se hranijo o vas, na našem spletnem mestu so vam kadarkoli na voljo  samo sporočite nam da jih želite ali da jih želite izbrisati.

Pogoji kontaktnega obrazca:

Z uporabo kontaktnega obrazca se strinjate, da vam z podanimi informacijami odgovorimo na sporočilo, in vas do preklica shranimo med kontakte. Na vašo željo lahko izbrišemo vaš kontakt samo v tem primeru vam nebomo mogli odgovoriti na poslana sporočila.

Podatke, ki jih vpišete v kontaktni obrazec bomo hranili samo v primeru, da se vi kot uporabnik s tem strinjate. Podatke bomo uporabljali samo za odgovor vašega sporočila, če po odgovoru ne želite prejemati sporočil nam samo sporočite in vas bomo odstranili z kontaktov.

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj na izdelke