Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

 

Komu so namenjeni osebni podatki, navedeni na spletnem obrazcu?

Kontaktni spletni obrazec, ki je na voljo na spleti strani podjetja Marketing Bojan Pavlič s.p., lahko izpolnete in nam s tem posredujete vaše osebne podatke, ki so navedeni na spletnem obrazcu Marketing Bojan Pavlič s.p. (v nadaljevanju Adut marketing).

Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo Marketing Bojan Pavlič s.p. obveščal o svojih prodajnih novostih in dodatno informiralo o svojem prodajnem programu in pogojih, ter spremembah članstva (v nadaljevanju trženje).

Marketing Bojan Pavlič s.p., kot upravljalec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi, oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Marketing Bojan Pavlič s.p. osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika-Politika varstva osebnih podatkov –je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva osebnih podatkov pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom Marketing Bojan Pavlič s.p..

Kako deluje postopek pošiljanja informacij, ki so navedene na spletnem obrazcu?

Na spletni strani Marketing Bojan Pavlič s.p. izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek, ter vaš elektronski naslov, lahko vpišete tudi telefonsko številko, kar ni nujno, je pa zaželjeno.

Ko izpolnete kontaktni obrazec, morate oddajo tega obrazca potrditi s klikom na gumb. S potrditvijo se strinjate, da Marketing Bojan Pavlič s.p., vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za namen trženja in s tem posredovanja novosti o prodajnih ponudbah in obstoječih ponudbah, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z obvestilom o varstvu osebnih podatkov, s Politiko varstva osebnih podatkov, ter z možnostjo, da vašo privolitev kadarkoli prekličete.

Na osnovi izpolnjenega kontaktnega obrazca in potrditve elektronskega sporočila  boste prejemali informacije na vaš elektronski naslov.

Koliko časa in za kakšen namen Marketing Bojan Pavlič s.p. obdeluje vaše osebne podatke?

Vse vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem obrazcu, bo Marketing Bojan Pavlič s.p. hranilo v evidenci za pošiljanje prodajne ponudbe in povpraševanja ali pa neposrednega povezovanja z ponudnikom storitve, ki to opravlja preko Marketing Bojan Pavlič s.p..

Vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem, bo podjetje Marketing Bojan Pavlič s.p. hranilo v evidenci  le za namen trženja, oziroma posredovanja novosti o prodajni ponudbi in navezovanja kontaktov . Vaši podatki se bodo hranili do vašega preklica na elektronski naslov info@adut.si, oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja Marketing Bojan Pavlič s.p.

Kdo so uporabniki podatkov in ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Uporabnik podatkov je Marketing Bojan Pavlič s.p., vaši podani podatki pa se bodo ob vaši privolitvi posredovani le iskanemu ponudnikov željenih storitev ali pa boste te podatke poslali neposredno ponudniku samemu.

Kako bo Marketing Bojan Pavlič s.p. uporabljalo vaše osebne podatke, ki jih posredujete preko spletnega obrazca in kako so le ti zavarovani?

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo Marketing Bojan Pavlič s.p. uporabilo izključno za namen, za katere ste osebne podatke posredovali.

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov.

Marketing Bojan Pavlič s.p. bo vaše podatke po sprejemu preko obrazcev shranilo v ustrezno evidenco preko računalniškega sistema, ki je zavarovano z geslom, vse to pa upravlja pooblaščena oseba. Vsi prostori Marketing Bojan Pavlič s.p. so ustrezno zavarovani.

Kakšne so vaše pravice v zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Ker se MARKETING BOJAN PAVLIČ S.P. obvezuje, da obdeluje vaše podatke, pridobljene preko obrazcev zgolj za namen, za katerega so bili te podatki posredovani, lahko kadarkoli prekličete svojo privolitev za obdelavo teh podatkov. Pravico imate zahtevati, da vam MARKETING BOJAN PAVLIČ S.P. posreduje vaše podatke (kopijo ali izpis) o obdelavi vaših podatkov (kdaj, kje in zakaj so bili uporabljeni) ali pa zahtevate, da se vaši podatki v evidenci spremenijo, dopolnijo, lahko prepoveste njihovo uporabi ali pa zahtevate izbris vseh podatkov. V primeru tega, vas je podjetje Marketing Bojan Pavlič s.p. dolžno obvestiti kdaj je bil izbris, popravek ali dopolnilo podatkov narejeno in dokončano.

Če imate dodatna vprašanja, jih lahko pošljete na info@adut.si, naslov elektronskega predala Marketing Bojan Pavlič s.p.

Če z našim ukrepom glede brisanja, vpogleda, spremembe ali prenosa podatkov niste zadovoljni oz. ste mnenja, da so bile kršene vaše pravice, lahko kontaktirate nacionalni nazdorni organ, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec , Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj na izdelke